Autobrand in Hoogeveen

maandag 16 mei 2016

Hoogeveen - Aan de Noorderweg in Hoogeveen is maandagochtend een auto uitgebrand.

Een buurman werd tegen vijf uur wakker van een harde knal, gevolgd door kleinere knallen. Toen hij ging kijken, zag hij vlammen onder de motorkap van een geparkeerde auto uitslaan. Hij waarschuwde direct 112. Toen de hulpdiensten aankwamen, stond de auto al grotendeels in de brand. De brandweer heeft het vuur geblust. De politie heeft de auto in beslag genomen voor forensisch onderzoek. De politie sluit brandstichting niet uit. Ook wordt een buurtonderzoek gehouden en onderzocht of er een relatie is met eerdere brandstichtingen in Hoogeveen.

Getuigen gezocht

Heeft u iets bijzonders gezien vannacht bij de brand of heeft u in de omgeving verdachte personen en/of voertuigen gezien? Schroom dan niet om contact op te nemen met de politie. Mogelijk heeft u bij de brand foto’s of filmpjes gemaakt. De politie komt graag in het bezit van dit beeldmateriaal. U kunt het uploaden via het meldformulier op politie.nl.

bron: politie.nl | Categorie: brand


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Nieuweroord | 112 alarmeringen Nieuweroord | Goedkoop Tanken in Nieuweroord | Supermarkten in Nieuweroord | Weerbericht Nieuweroord