Politie houdt zes jongens aan na grote brand in Hoogeveen

vrijdag 19 juni 2009

De politie heeft donderdagavond zes jongens aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de brand in een leegstaand pand aan de Zuidwoldigerweg in Hoogeveen. De verdachten zijn in verzekering gesteld. Het gaat om minderjarige jongens uit Hoogeveen, Pesse en Ruinen. De politie zal vrijdag bij het afgebrande pand sporenonderzoek verrichten.
Over de brand De brand woedde donderdagmiddag en zorgde voor enorme rookontwikkeling. Inwoners van de wijken Kattouw en Schutlanden werden verzocht om binnen te blijven en ramen en deuren te sluiten. Bij de brand is asbest vrijgekomen. Niemand raakte gewond. Voor meer informatie over de gevolgen van de brand kunt u kijken op de site van de Gemeente Hoogeveen: www.hoogeveen.nl. Wilt u meer informatie over dit strafrechtelijke onderzoek of wilt u in contact komen met de dienstdoende voorlichter van Politie Drenthe, dan kunt u bellen met tel. 0592 - 45 1280. De voorlichter is van maandag tot en met vrijdag bereikbaar tot 16.00 uur en op zaterdag en zondag tot 13.00 uur.

bron: politie.nl | Categorie: brand


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Nieuweroord | 112 alarmeringen Nieuweroord | Goedkoop Tanken in Nieuweroord | Supermarkten in Nieuweroord | Weerbericht Nieuweroord