Onderzoek politie branden Hoogeveen

woensdag 1 oktober 2014

Hoogeveen - De politie is een onderzoek begonnen naar enkele branden dinsdagnacht in Hoogeveen. Bij die branden gingen vier auto?s en een leegstaand schoolgebouw deels in vlammen op.

Rond twee uur bleken twee auto?s op een parkeerplaats tussen hetHaagje en de Dr. Van der Veldestraat in brand te staan. Terwijl de brandweer aanhet blussen was, kwam een melding dat er vlammen sloegen uit het dak van eendeel van het voormalig Esdalcollege aan de Jonkheer de Jongestraat. Tegen kwartvoor vier ontdekte een voorbijganger dat twee auto?s op de carpoolplaats aan deMr. Cramerweg in brand stonden.De politie heeft bij de branden dinsdagnacht al zoveel mogelijk informatievan omstanders verzameld. Vandaag wordt onder meer buurtonderzoek gehouden.Mensen die in de nacht van dinsdag op woensdag iets verdachts op of in de nabijeomgeving van de bewuste locaties hebben gezien worden verzocht contact met depolitie op te nemen via het telefoonnummer 0900-8844. Er kan ook informatieworden verstrekt via het meldformulier op Politie.nl.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Nieuweroord | 112 alarmeringen Nieuweroord | Goedkoop Tanken in Nieuweroord | Supermarkten in Nieuweroord | Weerbericht Nieuweroord