Politie zoekt specifieke getuige in onderzoek Gees

dinsdag 12 juli 2016

Gees - De politie is in het onderzoek naar de woningoverval van 30 juni in Gees op zoek naar een specifieke getuige.

Wat is er gebeurd?

Die donderdagochtend vond tussen half 5 en half 6 de overval plaats aan de Dorpsstraat in Gees. De 69-jarige bewoner is bij de overval om het leven gekomen. Drie nog onbekende personen drongen de woning binnen. De mannelijke bewoner heeft bij de overval ernstige verwondingen opgelopen die hem fataal zijn geworden, zo is uit de sectie gebleken.

Specifieke getuige

Donderdagochtend omstreeks 5.20 uur is op de kruising van de Dorpsstraat met de Tilweg in Gees een man gezien. Deze kruising ligt pal voor de woning die is overvallen. Het vermoeden bestaat dat het hier niet om een bewoner van het dorp Gees gaat. Mogelijk stond hij daar op de camping of verblijft hij in één van de vakantiehuisjes in Gees.

Signalement:

Bent of kent u de persoon die de politie zoekt? Neemt u dan direct contact op met de politie Noord-Nederland via 0900-8844. Wilt u uw informatie liever anoniem delen, bel dan met 0800-7000 of het Team Nationale Inlichtingen via 079-3458999.

Stand van zaken onderzoek

Voor het onderzoek naar de woningoverval met dodelijke afloop is een Team Grootschalige Opsporing opgestart. Het onderzoek is in volle gang en het team richt zich op het verzamelen van informatie. Er is onder anderen uitgebreid onderzoek verricht in de woning, er is een getuigenoproep gedaan en er is een passantenonderzoek gehouden. Verschillende stappen in het onderzoek leveren kleine beetjes informatie op, waar het onderzoeksteam verder mee kan. Maar er zijn ook nog altijd veel onbeantwoorde vragen. Mogelijk kan ook deze specifieke getuige het onderzoeksteam verder helpen.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Nieuweroord | 112 alarmeringen Nieuweroord | Goedkoop Tanken in Nieuweroord | Supermarkten in Nieuweroord | Weerbericht Nieuweroord