Beelden beroving 83-jarige man op YouTube

dinsdag 12 maart 2013

Hoogeveen - De politie heeft beelden van drie mannen die medio november 2012 een 83-jarige Hoogevener hebben beroofd, op YouTube geplaatst. Mensen die informatie over het drietal hebben wordt gevraagd contact met de politie te leggen.

Toen de bejaarde man donderdag 15 november van zijn scootmobielafstapte om rond 09.50 uur te pinnen bij de geldautomaat aan Het Haagje inHoogeveen, kwamen twee mannen bij hem staan. Ze leidden de 83-jarige af dooronder meer een krant voor zijn gezicht te houden. Kort hierna verscheen eenderde verdachte.

De drie mannen bleven om het slachtoffer heen staan. Doordat het slachtoffer depincode al had ingetoetst hoefden de mannen alleen nog het bedrag in te toetsen.Uiteindelijk gingen de verdachten er vandoor met het geld van de man.

YouTube

Van de drie verdachten zijn bewakingsbeelden beschikbaar. Dezeheeft de politie op haarYouTubekanaal gezet.Herkent u de verdachten of heeft u meer informatie voor de politie, bel dan methet algemene politienummer via 0900-8844 (lokaal tarief). Blijft u lieveranoniem, neem dan contact op met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Voor het bekijken van youtube video's moet u cookies accepteren.Of bekijk de video opyoutube

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Nieuweroord | 112 alarmeringen Nieuweroord | Goedkoop Tanken in Nieuweroord | Supermarkten in Nieuweroord | Weerbericht Nieuweroord