Getuigen gezocht gewapende overval tankstation

zaterdag 7 maart 2015

Hoogeveen - De politie is op zoek naar getuigen van een gewapende overval op een tankstation aan Het Haagje in Hoogeveen.

Rond 15.45 uur vanmiddag kwam bij de politie een overvalalarmbinnen van het tankstation aan Het Haagje. Toen de agenten ter plaatse warenbleek dat een man de zaak had overvallen. De man drong de winkel van hettankstation binnen en bedreigde de medewerker met een vuurwapen. De man eistegeld. Hem is een bedrag meegegeven waarna hij op een (vrij nieuwe) fietsverdween in de richting van de Hoofdstraat.

De politie is direct een onderzoek gestart. Er issporenonderzoek gedaan in en rondom het tankstation en het slachtoffer engetuigen zijn gehoord. Daarnaast wordt er buurtonderzoek gedaan. Ook is erdirect een burgernetactie gestart. Dit heeft nog niet geleid tot de aanhoudingvan de verdachte.

Het gaat om een donkere man met rastahaar en n (of meerdere)gouden tand(en). Hij had een tas bij zich van de Nettorama. De fiets waarop hijwegfietste was vrij nieuw. De politie is op zoek naar getuigen van de overval ofdie kort daarvoor of daarna in de buurt een man hebben gezien die voldoet aanhet signalement. Alle andere aanvullende informatie is ook welkom bij de politiein Hoogeveen via 0900-8844. Anoniem iets melden kan via M 0800-7000.

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Nieuweroord | 112 alarmeringen Nieuweroord | Goedkoop Tanken in Nieuweroord | Supermarkten in Nieuweroord | Weerbericht Nieuweroord