Politie onderzoekt woningoverval met dodelijke afloop

donderdag 30 juni 2016

Gees - De politie is een onderzoek gestart naar een woningoverval met dodelijke afloop. Donderdagochtend rond half 6 vond de overval plaats aan de Dorpsstraat in Gees. De 69-jarige bewoner is bij de overval om het leven gekomen.

Drie nog onbekende personen drongen rond half zes de woning binnen. Het is nog onduidelijk wat zich in de woning heeft afgespeeld. De man heeft bij de overval ernstige verwondingen opgelopen die hem vermoedelijk fataal zijn geworden. De exacte doodsoorzaak is nog niet vastgesteld.

Het is onduidelijk hoe de overvallers zijn gevlucht. Vermoedelijk gaat het om drie mannen. Tijdens de overval waren hun gezichten geschminkt.

Voor het onderzoek naar de woningoverval met dodelijke afloop is een Team Grootschalige Opsporing opgestart. Op de plaats van het incident is een ruim gebied afgezet, wat minutieus wordt onderzocht. De toedracht van het incident is nog onduidelijk. Verder worden getuigen gehoord en wordt een buurtonderzoek gehouden.

Bent u getuige van de overval of heeft u informatie die de politie in het onderzoek verder kan helpen, neem dan contact op met de politie in Noord-Nederland via 0900-8844. Wilt u uw informatie liever anoniem delen, bel dan met 0800-7000 of het Team Nationale Inlichtingen via 079-3458999.

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Nieuweroord | 112 alarmeringen Nieuweroord | Goedkoop Tanken in Nieuweroord | Supermarkten in Nieuweroord | Weerbericht Nieuweroord